Trening med Emma & Lisa fra i´Nəf

i´Nəf er firmaet som fremmer at all bevegelse er godt nok. Den treningen som vi tilbyr gjennomsyres av glede og fellesskap. Vi vil formidle bevegelse i sunn ånd hvor DU får mulighet til å röre kroppen uten prestasjon. Du er bra nok!

Yoga/bevegelighetstrening
Høyintensiv trening i form av sirkeltrening med/uten utstyr
Løping: løpeteknikk, sandløping, intervaller, distansepass

Hold i gang treningen under sommeren hos oss på Villa Surf Garden. Er du sugen på et høyintensivt sirkelpass, kosejogging i Vesslunda naturreservat eller et roligere yogapass på vår takterasse eller hvorfor ikke på stranden? Da burde du prøve på et eller kanskje flere pass med emma og/eller Lisa fra i´Nəf. Har dere noen spesielle ønsker, kan i´Nəf skreddersy et pass som passer deres preferenser.

Vi er i´Nəf. All form av bevegelse kan påvirke din helse positivt. Du får mer energi, blir sterkere og hukommelsen kan forbedres, og itillegg sover du bedre. Risikoen for sykdommer og benbrudd minsker og derfor er det bra å få inn mer bevegelse i hverdagen og unvike stillesittende. i´Nəf bidrar till en sunnere livsstil og står bak prestigelös trening. Vi tillbyr treningspass i ulike former. Du kan velge alt ifra lavintensiv trening som yoga og bevegelighetstrening, og høyintensiv trening som sirkeltrening til løping i alle former. Vi har noe som passer alle.

DO WHAT YOU CAN – that is enough.

Disse treningspassene krever noe mer planlegging i forkant, enn de andre aktivitetene våre – så book i god tid.

KOSTNAD – 250 SEK/T

Jentene som står bak i´Nəf

Emma er 25 år og kommer fra Göteborg. Hun har en treningsbakgrunn innen håndball og gruppetrening og har jobbet med akkurat trening siden 2014. Emma er sertifisert gruppetrenings instruktør og løpcoach. Utover dette trenar hun Crossfit og elsker endorfinene som treningen gir henne!

Lisa er 29 år og kommer fra Stockholm. Hun er en tidligere proffsyklist og har en SM-medalje på meritlisten! Lisa har under flere år inspirert kollegaer på sin egen arbeidsplass med trening i ulike former og er selv sertifisert löpcoach. Hun skulle aldri takke nei til en fysisk utfordring om sjansen kommer!