Villa Surf Garden’s motto – Vi gjør kiting enklere.

Det er ikke uvanlig at gode ideer starter med mennesker som er dritt lei noe. Dette er akkurat slik denne reisen startet.

Vi levde et hektisk storbyliv i Oslo, Norge hvor vi klatret den karrieren. En dag tok vi et steg bak, så på vårt liv, og mer eller mindre sa vi – vi slutter! Vi kan ikke eller vil ikke gjøre det vi gjør lenger, for hvilke grunn, for hvilke mål? Etter 10 år i finans, vi hadde muligheten og økonomien til å ta et friår for å tenke ut hva vi vil og hva som gjør oss glade. Det var da vi fant kitesurfing!

For dere som har prøvd å kitesurfe, tror jeg det er trygt å si at kitesurfing er noe evhengigskapende, eller hva? Kitesurfing var den tingen vi lette etter. I dag, når vi setter føttene på brettet og kjenner på kraften i kiten, alt annet forsvinner. For oss er kitesurfing glede.

Vi kjente på at vi ville gjøre noe med kitesurfingen og vise andre hvor gøy det er. En av de mange turene ned til Sveriges vestkyst, vi diskuterte overnattingssteder og fasiliteter og hvor lite det finns iforhold til i store byer og hvor dyrt det kan være. Hvorfor kan det ikke være mindre kyststeder som ikke koster så mye for noen få netter. Dette er da vi kom opp med planene om Villa Surf Garden.

Et år senere står vi her på Villa Surf Garden, vår egne lille oase på vestkysten av Sverige. Vi holder til like ved en av skandinavias beste kitespotter og vi har flatt vann og bølger nesten rett utenfor døren vår. Vi bygde Villa Surf Garden for at vi ønsker å gjøre kitesporten enklere og mer tilgjengelig for alle.

La oss vise deg hva kitesurfing handler om. Ses snart!

– Villa Surf Garden