Ser du etter deres neste team building, event eller konferanse?

Villa Surf Garden er en annerledes og aktiv setting for team building, firmaarrengement, seminar, lederutviklingstrening etc.

Lei hele vårt sted med overnatting, mat og aktiviteter. Du og dine kollegaer får en unik og aktiv opplevelse med jordnær atmosfære og flotte fasiliteter.R

Vi tilbyr aktiviteter og fasiliteter som passer alle sesonger året rundt.
Under våren, sommeren og hösten har vi overnatting og aktiviteter ved havet, mens på vinteren tilbyr vi overantting og aktiviteter i fjellet.

Vi tenker alltid nytt og kreativt. Vi sre frem til å skreddersy et arrangement som passer dere perfekt!

Vi kan organisere alt fra kitesurfing, SUP eventyr til 5-kamp, vi jobber kreativt for å skreddersy det beste for deres gruppe.

Tidligere deltakere

”Vår konferens blev allt mer än vad vi förväntat oss! Genuin service, skräddarsytt upplägg på aktiviteter där SUP-turen på Suseån var helt magisk och mat i toppklass och mysigt boende. Vi fann så mycket inspiration av att inte sitta i det klassiska konferensrummet! Kan varmt rekommendera Villa Surfgarden till ert nästa företagsevent!”

– Sofie Moser, Försäljningschef TV4

Konferanserom

Vil du ha noe jordnært, få den avslappede surfeatmosfæren i våre koselige fellesarealer. Kan brukes til både møter og sosialt.
Hvis været er bra, hvorfor ikke bruke de herlige arealene utendørs.

Aktiviteter

Kick off med et hyggelig og annerledes event, gjør noe aktivt og styrk lagånden med ulike aktiviteter. 

Prøv kitesurfing: dette vil gi deltakerne en annen opplevelse. Kom deg ut av komfortsonen din. Vi setter sammen kurs etter nivå og ønsker.

SUP eventyr: hva med et SUP-eventyr i Amazonas i Sverige, Suseåen. Et teknisk kurs kan legges til.

Fatbikes og terrengsykler: Gjør noe aktivt mens dere nyter den vakre naturen rundt.

Faciliteter

Takterasse: perfekt for gruppeaktivitet, yoga etc

Basseng, jacuzzi og bastu: Om sommeren kan du hoppe i bassenget for å kjøle deg ned eller ta en kald drink i boblebadet. For de kaldere årstidene er blandingen av det varme boblebadet og badstuen og vinterbadet i bassenget en ren nytelse.

Bål: Hyggelige stunder rundt bålpannen på kveldene.

Bli inspirert og styrk relasjonene med et unikt bedriftsarrangement / teambuilding / kick-off / Konferanse / Seminar

Frisk luft og minneverdige naturomgivelser fører ofte til nytenkning. Samle kollegene dine i fjellet for en uforglemmelig opplevelse og teambuilding.

Teambuilding i et helt annet miljø med vill natur, avslapning, adrenalin og vårt vennlige og alltid positive team vil gi deg en helt original opplevelse.

Felles erfaringer og teamsuksesser styrker viktige egenskaper som lagånd, kommunikasjon og motivasjon. Vår visjon er at dere som team skal ta med hjem en opplevelse som var utenom det vanlige. Minner som man ikke bare snakker om foran bålet under oppholdet, men også når man kommer hjem til arbeidsplassen.

Oppe over 1000 m på Nord-Europas største fjellplatå tar vi med gruppen din på et trygt og spennende kitekurs hvor folk både vil lære nye ferdigheter og oppleve noe spesielt for å styrke relasjonene, og forhåpentligvis skape varige inntrykk og vakre opplevelser der teamet får en sjanse å samarbeide og skape bånd utenfor arbeidslivets vanlige rammeverk, på fjellet og i naturen.

Vi tilbyr også HLR- og sikkerhetskurs for de som ønsker å få utdannet sine kollegaer i dette.

Vi organiserer alt for at teamet ditt skal ha en ekstraordinær tid sammen i trygge hender av sertifiserte guider, oppe i fjellet der naturen setter reglene.

Fantastisk mat og koselig overnatting

På Halne Fjellstugu serveres det fantastisk god mat som gjenspeiler naturen, lokale tradisjoner med kokkens egen vri. Mange av ingrediensene fanges, plukkes og røykes i nærområdet og vi tar selvfølgelig hensyn til eventuelle allergier og preferanser.

Du bor i dobbelt- eller enkeltrom med eget bad i en moderne og trivelig fjellstue som har alt du trenger for et komfortabelt opphold:

Badstue med panoramautsikt!
Koselige stuer med peis
Møterom med fantastisk utsikt over vidda.

På Halne ønsker vi at din opplevelse skal skje i en avslappet atmosfære, i et miljø som vi tror vil resultere i forbedrede arbeidsforhold på sikt, noe vi håper vil føre til en enda bedre kultur på din arbeidsplass.

Book deres neste firmaevent, konferanse, ledermøte eller seminar med Villa Surf Garden!