Paddle SUP i Falkenberg langs eksotiske Suseån

SUP – Stand up paddle board er en perfekt aktivitet for kickoffen, utdrikkingslaget eller familieaktiviteten

Er du sugen på å gjøre en fin og gøy aktivitet i Falkenberg? Da burde du virkelig prøve å paddle SUP i Suseån. SUP står for “Stand up paddle board” og er en aktivitet der du står på et stort surfebrett med begge føttene og med hjelp av en padleåre paddler du deg frem på vannet. Paddle SUP kan du gjöra i prinsipp overalt hvor det finns vann, i havet, sjøer, elver og andre vanndrag. Men om du vill paddle SUP i Falkenberg da er vår absolutt rekommendasjon å booke et SUP-eventyr i Suseån. Et SUP-eventyr passer virkelig alle, uansett om det er et utdrikkingslag, kickoff eller bare en søndagsaktivitet med familien. Det beste er at du ikke behøver noe som helst forkunskaper med SUP, du behøver ikke være sterk, fleksibel eller på annen måte trent, alle kan paddle SUP og vi kan love deg at du kommer til å det gøy!

Selv om SUP-eventyr i Suseån er vår rekommendasjon så går det selvsagt ann å paddle hvor som helst i Falkenberg, vi kan skreddersy dagen så det passer deg og dine preferenser. Planlegger du et utdrikkingslag eller en kickoff eller et firmaevent i Falkenberg? Hvorfor ikke kombinere med overnatting eller et kitekurs?

300/439 SEK P/P
  • En aktivitet som passer alle.
  • Paddle medströms gjennom nydelig natur.
  • Transporterer deg til start, samt pick-up ved målgang.

  • Våtdrakt (100 SEK) og våte sko (50 SEK) tilgjengelig for utleie.

550 SEK P/DAG
  • En aktivitet som passar alle.

  • Vi tilbyr utkjøring i Falkenberg kommune etter avtale.

  • Våtdrakt (100 SEK) og våte sko (50 SEK) tilgjengelig for utleie.

Sugen på å teste SUP i Falkenberg?

Det håper vi at du er! Et SUP-eventyr i Suseån kommer du og dine venner sent til å glemme. Book en uforglemmelig dag på vannet med SUP-brett via mail eller telefon under.