Aktiviteter hos Villa Surf Garden i Falkenberg

Hos oss på Villa Surf Garden finns det mengder med morsomme aktiviteter å prøve seg på. Vi er en destinasjon for kitesurfere, men dette er også det perfekte stedet for SUP-eventyr eller en herlig yoga retreat for deg og dine venner. Har du ikke syklet på fatbike? Da har du spikret din neste aktivitet i Falkenberg.

GÅTURER

Hvis havet er vår forgård, er skogen vår bakgård. Du har uendelige stier i nærheten og det er en rekke terreng. Ta med deg lunsjen og gjær det til en turdag. Begynn ved havet og kanskje ta deg en svømmetur, dra deg uut is kogen, klatre opp til en utkikkspost, eller løpe gjennom de vakre ulike terrengene. Du har hørt om «Allemansrätten», sant? Det sier mer eller mindre at alle har rett til å utforske Sveriges natur.

WAKEBOARD

Når det værmeldingen ikke viser vind, men vi forstatt ut å kjøre og hoppe på vannet, kjører vi wakeboard. Halmstad Wake Park ligger i et gamelt stenbrott rett ved havet og Grøtviks havn. Dette er en perfekt aktivitet noen timer om man ikke har mulighet til å kite.

SYKLE

Å sykle er en fantastisk måte å komme seg rundt på. Vi har samarbeid med Rawbike Sverige som produserer flotte elektriske sykler. Bruk den gratis som transport til kitespotten, eller ta en lengere tur for å oppleve kysten. Prins Bertils stig er en velkjent 18 km lang sti nær Halmstad som du kan sykle eller gå som en deilig dagstur.

PADEL

Foretrekker du aktivteter med en racket i hånden? Da bør du prøve padel hvis du ikke allerede har jort det. Padel er en racquet-sport fra Spania som har blitt ekstremt populør i Sverige og spesielt i Falkenberg. Du kan spille dette bare ti minutters kjøretur fra oss. En liten advarsel om denne sporten, den er svært avhengighetsskapende!

GOLF

Å være i naturen i 5 timer med venner og familie på en solrik dag mens du svinger klubbene – ta meg med! I området rundt Falkenberg og Halmstad finner du en svimlende mengde fine golfbaner til din disposisjon. Ikke rart at Halmstad kalles Sveriges golfhovedstad.

HVA MER KAN JEG GJØRE?

Dette er bare et få antall aktiviteter i nærheten av oss du kan gjøre. Ta kontakt om du ønsker mer inspirasjon for å komme å besøke oss.