Kombiner en weekend med kiting og lær deg å kitesurfe på vann i vakre Ugglarp, Falkenberg 

Gå en kitekurs på en av Nordens beste kitespots bare få timer fra Oslo – toppet med jacuzzi!

Har du vært på Hardangervidda på vinteren har du kanskje sett folk snøkite? Du har til og med kanskje tatt et snøkite kurs på fjellet, men vil lære deg å kitesurfe på vann? Da er det perfekt å tilbringe en helg eller noen dager med oss hvor du kan kombinere kitekurset med et bra overnattingssted, god mat og en varm jacuzzi.

Et kitekurs hos oss på svenske vestkysten er ikke bare et kitekurs! Våre erfarne instruktører lærer deg kitesurfing på en av Nordens beste kitespots i Ugglarp. Som nybegynner kan du gå rett ut i vannet og ikke måtte stå å øve på kitekontroll på land, som man ofte må på mange steder når man tar kitekurs i Norge. Her finnes langgrunt vann med stor plass. Vi avslutter så dagen i vår fantastiske jacuzzi og badstue. 

Fra du sjekker inn til du sjekker ut vil du lære deg nyttig kunnskap om alle deler av denne sporten, helt tilpasset ditt nivå. Du er ikke bare med instruktøren på selve kurset, men også etter på vår Villa. Du får alltid personlig tilbakemelding som skal hjelpe deg videre.  Hos oss du får du mer enn et kitekurs. Du vil møte andre kitere, både nybegynnere og erfarne. Etter kitekurset kan du sitte og nyte jacuzzien og boblebad. 

Kommer du fra Oslo eller østlandet må du som regel kjøre lenger enn en time for å ta et kitekurs. Hvorfor ikke gjøre en langhelg kun 3 timer fra grensa og oppleve en ekstra unik opplevelse på vann og strand med kitekurs?!

Kitekurs for ulike nivåer 

Vi tilbyr kitekurs for ulike nivåer og disipliner, så uansett hvilket nivå du er på i kite-karrieren har vi noe som passer for deg. For å gi deg en så god som mulig læringskurve er vi maks 2 elever per instruktør! Du maksimerer tiden på beste sett og får samtidig muligheten til små korte pauser for restitusjon, alt for å gi deg de beste mulighetene for rask utvikling og læring.

Våre erfarne instruktører med IKO-sertifisering har mye erfaring med kiting fra alle kanter av Norden.

Vi støtter deg fra den dagen vi møtes til du blir en selvsikker og selvstendig kitesurfer. Etter å ha fullført kurset, vil du planlegge ditt neste steg med instruktøren og hvorfor ikke hoppe i jacuzzien eller badstuen for after-kite og få enda flere tilbakemeldinger, tips og triks fra instruktørene mens du nyter å være en del av et fantastisk fellesskap som Villa Surf Garden familien.

BONUS: Alle som tar kitekurs hos oss får 10 % rabatt på utstyr etter avsluttet kurs.
Du vil også få 3 timer med «We watch out for you» gratis når du kjøper kite utstyr.

Fra Oslo er det bare få timer med bil til vårt fantastiske B&B og kitesurf center!

1990 SEK
Feel the magic!


 • Sikkerhet – høyt prioritert gjennom kurset.
  I vannet og på stranden.
  SEA (Spot, evironment, activity) hvordan evaluere evnt farer som kan skje rundt deg.
  Sikre en kite på stranden.
  Assistere launche og lande kiten.
  Self-rescue.

 • Teori
  Vind vindu, utstyr, regler.

 • Utstyr
  Sette opp utstyret.
  Test av sikkerhetssystem.
  Om alt av utstyr og hvordan alt fungerer.

 • Kite kontroll
  Lær å styre en kite, øv på å manøvrere kitens kraft. Dette gjør vi i vannet.

 • Bodydrag
  I vannet bruker vi kiten til å holde oss flytende og kjøre mot vinden (upwind).
  Bodydrag gir deg et førsteinntrykk av hvordan det føles å bli ett med vinden.

 • Kiteutstyr
  Alt av kiteutstyr ingår.

1390 SEK
Get up and get moving!
 • Få god kite kontroll
  Bli sikker på launching og landing av kiten.
  Gå ut og inn av vannet med kiten i luften.

 • Bodydrag
  Bodydrag upwind.
  Bodydrag med brettet.

 • Kom opp på brettet.
  Vannstart.
  Kontrollert stop.

 • Sikkerhet
  ROW (Right of way) regler når kiter på vannet.

 • Kiteutstyr
  Alt av kiteutstyr ingår.

1390 SEK
Ride to new horizons!
 • Brettkontroll
  Fortsett å komme kontrollert opp på brettet.

 • Kjøre på brettet.
  Lær å kjøre på brettet i begge retninger.
  Øv på å kjøre på brettet både mot og med vinden.
  Øv på å kontrollere hastigheten ved å kante med brettet.

 • Avhengig av hvor langt du er kommet med brettkontrollen
  Hvordan du snur fra den ene til den andre veien
  Hvordan hoppe.

 • Kiteutstyr
  Alt av kiteutstyr ingår.

1190 SEK/H
Vi gir deg forbedring.
 • Custom
  Privattimer er skreddersydd til akkurat dine behov.

  • Twintip
  • Strapless
  • HydroFoil  (minimum 2 timmar per kurs)
  • Wingsurf (minimum 2 timmar per kurs)
 • Frisk opp
  Tok du kanskje et kitekurs for et år siden og trenger å friske opp minnet? Vi forfrisker ditt minne og gir deg gode tips så du kommer videre.

 • Hopp og triks
  Er det tid for hopp og triks? Vi er her for å läre og gi tips.

250 SEK/T
Vi passer på deg og får deg til å komme igang!
 • Vi gjør en sikkerhets repetisjon, vi hjelper deg på stranden og minner deg på alle trinnene for å komme deg trygt ut på vannet.
  Vi holder øye med deg og sørger for at du føler deg trygg.
  .

Vanlige spørsmål

Er du helt nybegynner på kite anbefaler vi nivå 1 og 2. Etter ferdig kitekurs prater du og instruktøren din om veien videre.

Er det lenge siden du tok kitekurset anbefaler vi primært trinn 1 og 2. Er det ikke lenge siden du tok kitekurset anbefaler vi at du velger nivå 2 eller 3, avhengig av hvor langt du kom på ditt forrige kurs. Du kan også velge privattimer dersom du ønsker å ta kurs uten andre deltakere. Vi skreddersyr timene etter dine behov og ønsker.

Å lære kitesurfing er ofte enklere enn man tror, ​​så lenge du starter med det grunnleggende. Det som er viktig når man lærer seg kitesurfing er å ha kontinuitet. Ikke la det gå for lenge i starten mellom hver gang du er på vannet og ta nok kurs. Kitesurfing er en sport hvor du blir god ganske raskt (hvis du har kontinuitet) og du kan utvikle deg hele livet.

Alt utstyr er inkludert i kitekurset. Ta med vannflaske og evt en matbit eller snacks. Ønsker du å ta jacuzzi eller badstue etterpå, ta med badetøy og håndkle. Bor du Villa Surf Garden når du skal ta ditt kitekurs får du lunsj, og snacks på stranden.

Dersom det ikke blåser den dagen du skal på kitekurs, booker vi om til den dagen som passer deg. Vi har løpende kontakt om vær og vind før kurset, så vi finner den beste dagen utifra når du kan og når det er gode vindforhold.

Vi tror vi har skapt det beste mulige miljøet for å lære deg eller forbedre kitesurfingen din og samtidig ha det gøy. På hvert kurs vil du lære spesifikke ferdigheter, men ikke bare det, du vil vite hvorfor. Vi ønsker å skape klarhet i vår måte å undervise på, så hvert kurs er laget på en flytende måte for å oppmuntre til læring. Vår visjon er å hjelpe deg til å bli en selvstendig og trygg eller bedre kiter, men fremfor alt å ha det skikkelig gøy sammen på havet!

Våre instruktører er svært erfarne både som kiteinstruktører og kitere, og de elsker sporten og å lære den til andre. Etter å ha fullført kurset vil du planlegge dine neste steg med instruktøren og hvorfor ikke hoppe inn i jacuzzien for en after-kite og få enda flere tilbakemeldinger, tips og triks fra instruktørene mens du nyter å være en del av et fantastisk fellesskap på Villa.

Ja, du får 10% rabatt på kjøp av nytt kite utstyr etter du har tatt kitekurs hos oss. Vi selger utstyr både enkeltvis og i pakke. Du kan også kjøpe demo utstyr av oss. Ta en prat med din instruktør om du har behov av kiteutstyr. 

Nei! Vi vil gjerne ha deg på kitekurs uansett om du bor hos oss eller ikke.

Føler du deg hekta allerede?

Book så et kurs idag! Vi vil elske å vise deg hva kitesurfing handler om.

 • +46 76 126 90 01

 • info@villasurfgarden.se