Hva skjer videre?

HALNE KITE YOGA

4-7 MARS (2021)

FR. 6 500 SEK / ALLT-INKLUDERAT
 • Boende på Halne mitt på spotten, 3 netter.
 • Frokost, lunch og 3-retters middag.

 • Kitekurs / Coachning / Solokjöring.

 • Kiteeventyr, trugetur.

 • Morgen- og kveldsyoga, bastu.
 • Sikkerhets- og skredkurs – Säkerhetsutbildningar.se

 • Bra rabatter på Mammut- og kiteutstyr.

 • Filmer og bilder fra campen, konkurranse og fine premier.

 • Boende på Halne mitt på spotten, 3 netter.
 • Frokost, lunch og 3-retters middag.

 • Kitekurs / Coachning / Solokjöring.

 • Kiteeventyr, trugetur.

 • Morgen- og kveldsyoga, bastu.
 • Sikkerhets- og skredkurs – Säkerhetsutbildningar.se

 • Bra rabatter på Mammut- og kiteutstyr.

 • Filmer og bilder fra campen, konkurranse og fine premier.

KITE ADVENTURE WITH YOGA

En actionfyllt kite- og yogacamp i et utrolig vakkert landskap. Hardangervidda er kjent som av de beste plassene i verden for snökiting. Hardangervidda tilbyr enorme områder og stabile vindforhold under hele vinteren! Du kommer til å elske det! Dette er et samarbeid mellom Villa Surf Garden, Halne Fjellstugu, Säkerhetsutbildningar.se og Mammut.

På grunn av Covid-19 er dette en camp bare for de som bor i Norge. Bor du i Sverige hänvisar vi till campet nedan istället.

Hardangervidda – et unikt landskap og en av verdens beste spots for snökiting.

Hardangervidda – et unikt landskap og en av verdens beste spots for snökiting.

Hardangervidda tilbyr fantastiske arktiske forhold på vintern, og er Europas störste höyfjellsplatå på cirka 8,6 mil.

Vi utnytter hele dagen og det som Hardangervidda har å by på fullt ut! Her er det ikke bare magisk kiting, vi drar også på trugetur og nyter den fantastiske utsikten og naturen, har vi flaks får vi se nordlyset. Vi gjör yoga på morgen og kveld, og tar sikkerhetskurs i forhold til farer i fjell og snö. Vi blir servert nydelig mat laget av lokale råvarer og blir fortalt spennende historier av det hyggelige vertskapet på Halne.

Denne campen passer alle like bra, helt nybegynnere til svärt erfarne kitere. Om du har snökitet tidligere (kjörer upwind) så kan du henge med på en herlig guidet tur innover fjellet hvor vi tar med oss lunchen og spiser i en hyggelig liten hytte. Er du helt nybegynner, starter vi med et nybegynner kurs og for de som er mer erfarne gir vi coaching for å utvikle dine ferdigheter og teknikk.

Etter en dag med kiting kan det også väre deilig å sette seg i en varm bastu og nyte utsikten av Hardangervidda, er du en töffing hvorfor ikke da et bad i snöen. Deretter nyter vi fantastisk 3-retters middag med lokale råvarer og tradisjoner, samt hva kokken anser passer for kvelden. Ting som kan finnes på tallerken kan väre f.eks. rökt skinke, nyfanget fisk, hjort fra fjellet, höstens bär og römme fra Lungsdalen. På Halne kommer du også få en god natt sövn i en av de mange rommene (köyeseng, dobbeltrom eller familierom). Det finns wifi og separate baderom (toalett/dusj) for alle rom. Åpne vinduet på glött og du kommer sove som en stokk med frisk luft fra Hardangervidda.

Sara Ringhagen, utdannet yoga instruktör 200h Vinyasa flow, vil holde yoga klassene for oss. Sara har lang erfaring som yoga instruktör, på blant annet flere forkjsllige kite camps i utlandet, samt har hun yoga timer på SATS. I tillegg til å väre yoga instruktör er hun også IKO certifisert og er en av våre dyktige og ydmyke kiteinstruktörer på denne campen.

Som en viktig samarbeidspartner for denne campen så har vi med Säkerhetsutbildningar.se på plass. De vil ha kurs i fjellsikkerhet og gi tips på ting som kan väre bra å tenke på iforhold til når vi snökiter. Det blir et anpasset kurs for å gjöre oss klar for de ekstreme forholdene som kan oppstå i fjellet. Med dagens helikopter, reddningsteam og bra helsevesen har vi et fint utgangspunkt for når det oppstår ulykker. Men det er ikke alltid det fungerer og i blant kan reddningen lengere tid på grunn av vär og vind. Det er for slike situasjoner raske redninger ikke finns tilgjengelig vi behöver å väre ekstra godt forberette. Vårt mål med kurset er at du som deltager skal kjenne på at du vet hva du skal gjöre når noe går veldig galt og du törr å gjöre det. Du trenger vite hvordan man gjör HLR (Hjerte- og lungereddning) samt kunne ta viktige avgjörelser for å ikke forvärre en beslut för att inte förvärra en skade eller situasjon som har oppstått, til reddningstjensten er på plass, spesielt i kalde miljöer som dette.

Overnatting på Halne, mitt på Hardangervidda
Frokost, lunsj og 3-retters middag
Yoga morgen og kveld (3 kvelder og 3 morgener)
Läre kjenne vakkre Hardangervidda
Bastu
Trugetur
Sikkerhets-/snöskredkurs (Säkerhetsutbildningar.se)
Rabatter på Mammut-/ og kiteutstyr
Konkurranse med fine priser
Film og bilder fra campen.

Leie utstyr:
Om du ikke har tillgang på eget kiteutstyr, så kan det väre bra å leie av oss, kostnaden for det er 500kr/dag. Om du behöver leie kiteutstyr så forsök å gi oss beskjed om dette i så god tid som mulig så vi kan forberede dette på en best mulig måte.

Nybegynner – Kitekurs hver dag – utstyr ingår.
6 950 SEK

Coachning – 4 timer coachning & guided ekspedisjon.
6 500 SEK

BOKNINGSPOLICY – Denne campen betales i forbindelse med når du booker. Når du reserverer/booker så sender vi ut en faktura via mail. Fakturan betalas innen 10 dagar for at du skal sikre deg plassen, ellers kommer plassen til å gis till andre som önsker å booke. COVID-19 – En måned innen gjör vi en siste avstemming for å se om det er mulig å gjennomföre campen. Om vi behöver kansellere – da betaler vi tillbake alle pengae / Om du er nödt till å avbooke p.g.a sykdom med Covid-19 symptom tilbyr vi 50% av totalsumman tillbake og 50% som kan brukes for overantting på Villa Surf Garden.

FOR ALLES SIKKERHET – REGLER FOR SNÖKITE
Säkerhet – Regler för snökite
Book nå
BOKA NU
 • info@villasurfgarden.se

 • +46 76 126 90 01

HARDANGERVIDDA

9-14 MARS (2021)

FR. 8 200 SEK / ALLT-INKLUDERAT
 • Boende på Halne mitt på spotten, 5 netter.

 • Frokost, lunch og 3-retters middag.

 • Kitekurs / Coachning / Solokjöring.

 • Kiteeventyr, kjöre hundspann, trugetur.

 • Morgenyoga, bastu.
 • Sikkerhets- og skredkurs – Säkerhetsutbildningar.se

 • Bra rabatter på Mammut- og kiteutstyr.

 • Filmer og bilder fra campen, konkurranse og fine premier.

 • Boende på Halne mitt på spotten, 5 nätter.

 • Frukost, lunch och 3-rätters middag.

 • Kitekurs / Coachning / Soloåkning.

 • Kiteäventyr, åka hundspann, tura med snöskor.

 • Morgonyoga, bastu

 • Säkerhets- och lavinkurs – Säkerhetsutbildningar.se

 • Bra rabatter på Mammut- och kiteutrustning.

 • Filmer och bilder från campet, tävling och fina priser.

VILLA SURF GARDEN DRAR TIL HARDANGERVIDDA VERSION 2

En actionfyllt kitecamp i et utrolig vakkert landskap. Hardangervidda er kjent som av de beste plassene i verden for snökiting. Hardangervidda tilbyr enorme områder og stabile vindforhold under hele vinteren! Du kommer til å elske det! Dette er et samarbeid mellom Villa Surf Garden, Halne Fjellstugu, Säkerhetsutbildningar.se og Mammut.

Hardangervidda – et unikt landskap og en av verdens beste spots for snökiting.

Hardangervidda tilbyr fantastiske arktiske forhold på vintern, og er Europas störste höyfjellsplatå på cirka 8,6 mil. Det finns et rikt og mangfoldig dyreliv på Hardangervidda, som anses väre den södre grensen for flere arktiske vekster og dyr, spesielt fjellrev og snöugle. Om du er heldig kan du i tillegg kunne se vildrein. Hardangervidda er det störste og enester området i landet, der vild rein har stort nok areal for å gjöre sine årlige vandringer.

Vi utnytter hele dagen og det som Hardangervidda har å by på fullt ut! Her er det ikke bare magisk kiting, vi drar også på trugetur og nyter den fantastiske utsikten og naturen, har vi flaks får vi se nordlyset, vi kjörer på ski etter hund og tar sikkerhetskurs i forhold til farer i fjell og snö. Vi blir servert nydelig mat laget av lokale råvarer og blir fortalt spennende historier av det hyggelige vertskapet på Halne.

Denne campen passer alle like bra, helt nybegynnere til svärt erfarne kitere. Om du har snökitet tidligere (kjörer upwind) så kan du henge med på en herlig guidet tur innover fjellet hvor vi tar med oss lunchen og spiser i en hyggelig liten hytte. Er du helt nybegynner, starter vi med et nybegynner kurs og kan du allerede kite og vil kite uten noe instruktör kan du selvsagt gjöre det. Vi önsker å gi deg en riktig fin opplevelse og forsöker da å utnytte hele dagen, så når kvelden kommer og vi har kitet ferdig så kan vi enten kjöre ski bak hunder eller gå på trugetur for å forsöke se et glimt av det vakre nordlyset.

Etter en dag med kiting kan det også väre deilig å sette seg i en varm bastu og nyte utsikten av Hardangervidda, er du en töffing hvorfor ikke da et bad i snöen. Deretter nyter vi fantastisk 3-retters middag med lokale råvarer og tradisjoner, samt hva kokken anser passer for kvelden. Ting som kan finnes på tallerken kan väre f.eks. rökt skinke, nyfanget fisk, hjort fra fjellet, höstens bär og römme fra Lungsdalen. På Halne kommer du også få en god natt sövn i en av de mange rommene (köyeseng, dobbeltrom, familierom eller leilighet). Det finns wifi og separate baderom (toalett/dusj) for alle rom. Åpne vinduet på glött og du kommer sove som en stokk med frisk luft fra Hardangervidda.

Som en viktig samarbeidspartner for denne campen så har vi med Säkerhetsutbildningar.se på plass. De vil ha kurs i fjellsikkerhet og gio tips på ting som kan väre bra å tenke på iforhold til når vi snökiter. Det blir et anpasset kurs for å gjöre oss klar for de ekstreme forholdene som kan oppstå i fjellet. Med dagens helikopter, reddningsteam og bra helsevesen har vi et fint utgangspunkt for når det oppstår ulykker. Men det er ikke alltid det fungerer og i blant kan reddningen lengere tid på grunn av vär og vind. Det er for slike situasjoner raske redninger ikke finns tilgjengelig vi behöver å väre ekstra godt forberette. Vårt mål med kurset er at du som deltager skal kjenne på at du vet hva du skal gjöre når noe går veldig galt og du törr å gjöre det. Du trenger vite hvordan man gjör HLR (Hjerte- og lungereddning) samt kunne ta viktige avgjörelser for å ikke forvärre en beslut för att inte förvärra en skade eller situasjon som har oppstått, til reddningstjensten er på plass, spesielt i kalde miljöer som dette.

.

Overnatting på Halne, mitt på Hardangervidda

Frokost, lunsj og 3-retters middag
Läre kjenne vakkre Hardangervidda
Bastu
Trugetur/ski etter hund
Sikkerhets-/snöskredkurs (Säkerhetsutbildningar.se)
Rabatter på Mammut-/ og kiteutstyr
Konkurranse med fine priser
Film og bilder fra campen.

Leie utstyr:
Om du ikke har tillgang på eget kiteutstyr, så kan det väre bra å leie av oss, kostnaden for det er 500kr/dag. Om du behöver leie kiteutstyr så forsök å gi oss beskjed om dette i så god tid som mulig så vi kan forberede dette på en best mulig måte.

Nybegynner – Kitekurs hver dag – utstyr ingår.
12 200 SEK

Coachning – 4 timer coachning & guided ekspedisjon.
10 300 SEK

Pro/Solo – Solokiting & guided ekspedisjon.
9 200 SEK

BOKNINGSPOLICY – Denne campen betales i forbindelse med når du booker. Når du reserverer/booker så sender vi ut en faktura via mail. Fakturan betalas innen 10 dagar for at du skal sikre deg plassen, ellers kommer plassen til å gis till andre som önsker å booke. COVID-19 – En måned innen gjör vi en siste avstemming for å se om det er mulig å gjennomföre campen. Om vi behöver kansellere – da betaler vi tillbake alle pengae / Om du er nödt till å avbooke p.g.a sykdom med Covid-19 symptom tilbyr vi 50% av totalsumman tillbake og 50% som kan brukes for overantting på Villa Surf Garden.

FOR ALLES SIKKERHET – REGLER FOR SNÖKITE
Säkerhet – Regler för snökite
Book nå
BOKA NU
 • info@villasurfgarden.se

 • +46 76 126 90 01

GIRLS KITE CAMP WITH JALOU LANGEREE

9-13 SEP

FRA 7 600 SEK/PERS
Girls camp på Villa Surf Garden med Jalou Langeree
 • Overnatting

 • Frokost, lunsj og 3-retters middag hver dag

 • Kitekurs / Coaching

 • Jalou and Katrine som coach og motivator

 • IKO sertifiserte instruktörer

 • SUP / Fatbike / Wakeboard

 • Film kveld med Jalou og Catharinas “118ft” med “Q&A”

 • Morgen yoga everyday m/ i’nef

 • Se nedanfor for mer…

 • Accomodation

 • Breakfast, lunch and 3-course dinner everyday

 • Kitelessons / Coaching

 • Jalou and Katrine as a coach and motivator

 • IKO certified instructors

 • SUP / Fatbike / Wakeboard

 • Movie night w/ Jalou & Cat’s 118ft with Q&A

 • Morning yoga everyday w/ i’nef

 • See below for more…

GIRLS KITE CAMP MED JALOU LANGEREE

Velkommen kite camp for jenter på Villa Surf Garden! Villa er en gjemt liten perle bare noen få hundre meter fra en av de beste kitespottene i Sverige.

Du er hjertelig velkommen uansett hvilke nivå du er på I kitesurfing, helt nybegynner eller svärt erfaren. Dette er en fire dagers jente camp bare for alle nivåer. For oss soiller det ingen rolle om du er helt nybegynner eller erafren som önsker bli enda bedre med hjelp fra noen av de beste kiterne der ute. Alt vi ber om er om er at du er klar for nye erfaringer, nye vennskap, ha det göy og kanskje endel inspirasjon.

Vi er super glade for å ha med oss Jalou Langeree og Katrine Oline på denne campen, hvor de skal coache og dele sine beste tips og triks når det kommer til en livsstil med kitesurfing.

Jalou Langeree er på verdenstoppen I kitesurfing. Hun startet som freestyl kitesurfer alleredfe som 12 åring, men har aller mest fokusert på bölge kitesurfing, som har brakt henne rundt I hele verden. Jalou har vunnet mange verdensmesterskap i bölge kitesurfing og er fast bestemt på å väre og forbli en av de beste, samtidig som å inspirere andre jenter å finne deres lidenskap og formål i livet.

Katrine Oline er vår skandinaviske ambassador, og hun beskriver hennes relasjon til kitesurfing som: Etter min meninge er det kicket av å mestre som er den mest avhengigskapende fölelse. Jeg elsker å utfordre meg selv og öke ferdighetene på vannet, men for meg er kiting så mye mere, det er en livsstil. Kitingen gir meg så mye glede og energi, det gir et pusterom hvor jeg kan gi slipp på stress og klarne hodet for de dagene uten vind. På dager uten vind jobber jeg som sivilingeniör I Köbenhavn, hvor mitt fokus er en mer bärekraftig byggindustri. Gjennom kitesurfingen har jeg fått venner for livet, reist mange spennende steder i verden, og jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden vil bringe.

I tillegg til Jalou og Katrine, kommer også Catharina Edin på campen for en dag hvor hun og Jalou skal vise oss deres film “118 ft of freedom”, prate om jenter i sporten og svare på spörsmål du kanskje har iforhold til ekstrem sport til sitt yrke.

Johanna Catharina Edin aka Franksay, konkurerer i World Wave Tour og er rangert som en av de beste. Havet har alltid värt närt hennes hjerte og hennes favirott lekeplass! Kitesurfing er hennes störste lidenskap, som hun også har fått til sitt yrke. Campen går over 4 dager og inkluderer aktiviteter både på og utenfor vann, med tid for action, refleksjon, nye vennskap og massevis av latter.

La oss gå igjennom disse fire dagene!

Du ankommer fra kl 15:00 på onsdagen. Vi önsker deg hjertelig velkommen med en dig smoothie, You arrive from 3 PM on Wednesday. We welcome you warmly with a delicious smoothie, viser deg til rommet ditt (carribean, bohemian, ocean etc). Alle sier litt om dem selv og vi alle starter med å bli litt kjent. Så er det tid for middag, hvor det blir server 3-retters. Förste kvelden viser Jalou og Catharina sin film “118 ft freedom” for å vise hva kiting handler om.

Vi starter hver morgen för frokost med forfriskende yoga for alle nivåer med Emma fra i’nef. Yogaen blir enten på takterassen, i hagen eller inne, vi ser ann väret.

Vårt mål er at vi skal få så mye tid som mulig på vannet. For nybegynnere/mindre erfarne er det 2 jenter per instructor, og for de erfarne coacher Jalou og Katrine dem. Vi planlegger tilsammen for å sikre at du skal få mest ut av din tid og at du skal få den beste progresjonen.

Når du bor på Villa for å kitesurfe, tar du på deg våtdrakten på Villa for så å ta en Rawbike eller golfbilen 2 min ned til stranden og kitespotten. Vi har to fine kitespotter 2-5 minutter fra oss med sykkel, og mange flere spots i närhet med bil. Vi bestemmer hvilke kitespot vi drar til utifra värforhold og deres önsker for dagen.

Når vi er tilbake fra stranden, har vi en varm utedusj hvor du kan ta av deg våtdrakten uten å bli kald, så du trenger ikke skifte på stranden, og om du önsker kan du gå rett i jacuzzien eller bastuen.

Sikkerhet er vår höyeste prioritet, men å ha det göy kommer like etter. Derfor har vi valgt å ha med oss Niklas fra “sakerhetsutbildningar.se” som skal läre dere sikkerhet som HLR og hva du skal gjöe hvis noe uforutsett skjer når du er på vannet eller stranden.

Det blir to ökter hver dag med aktiviteter, en för lunsj og en etter. Vårt mål er å få kitesurfet mest, men vi Our mission is to kitesurf as much as possible, men vi ser ann värforholdene og om det önskes å gjöre andre aktiviteter også. Vi tilbyr et vakkert SUP-eventyr i Sveriges “Amazonas” (Suseån), Fatbike tur i de morsomme skogsstiene rett utenfor dören og på strendene, eller wakeboarding.

Etter en aktiv og göy dag, kan du ta det rolig og nyte I jacuzzien, i det oppvarmede utendörsbassenget og I bastuen, mens du venter på at middagen skal bli servert!

Vi passer på at du ikke skal gå rundt sulten mens du er hos Villa Surf Garden! Vi serverer en deilig og stor frokost, en mettende lunsj, rawfood snacks mellom lunsj og middag og 3-retters middag, og det er alltid frukt å spise. Ellers har vi “honest bar”, hvor du kan kjöpe drikke og snacks.

For at du skal få mest mulig ut av ditt opphold, er det super viktig at du forteller oss hvilket nivå du er på, hva du önsker å oppnå ved ditt opphold her, og om du har noen allergier og/eller krav til viss type mat. Vi deler dere opp I to grupper, en gruppe med nybegynnere og noe erfarne som blir splittet op I team med to på en instructor, og den andre gruppen er for mer erfarne som önsker å bli enda bedre og bli coachet av Jalou og Katrine.

Nybegynnere og noe erfarne:

 • Du har aldri kitet för, men önsker å läre deg
 • Du har tatt noen kitekurs, men önsker mer support for å bli bedre
 • Du har kitet flere ganger, men har lengre opphold mellom hver gang
 • Du jobber med å kjöre upwind og svinge
 • Du er litt usikker på din launching

Godt erfarne:

 • Du kan ta upwind
 • Du kan svinge
 • Du har veldig god kite-kontroll
 • Du er sikker I din launching
 • Du önsker å läre deg eller bli bedre på strapless, hoppe eller freestyle

Hvis du önsker, kan du forhåndsbestille utstyr for campen, så ligger det klart til deg når du kommer.

Ugglarps strand i Falkenberg:

Vår hoved/hjemme spot er Ugglarp / Vassvik stranden. Dette er en perfekt spot for både nybegynnere og pro’s, og for flere type kitestil. Det er en lagune med flattvann og utenfor er det bölger. Det er mulig å kite på nesten alle vindretninger uenom öst (fralandsvind), men da kan vi dra til Landskrona som er en super fin spot på östlig vind, som ligger 1,2 t med bil fra Villa. Det er også mange andre fine spotter i närheten. Du kan se de fleste på kartet under.

Hva som er inkludert:

 • Overnatting
 • Frokost, lunsj og 3-retters middag hver dag
 • Kitekurs / Coaching
 • Jalou som coach og motivator
 • Katrine som coach og motivator
 • IKO sertifiserte instruktörer
 • Film kveld med Jalou og Catharinas “118ft” med “Q&A”
 • Sikkerhetskurs i HLR m/sakerhetsutbildningar.se
 • Morgen yoga everyday m/ i’nef
 • SUP / Fatbike / Wakeboard
 • Gode rabatter på Mystic og North kiteutstyr
 • Bilder fra campen, tatt av fotograf (hvis du ikke vil bli tatt bilde av er det selvsagt greit, vi skal spör alle deltagere om dette)

Pris:
Nybegynnere: 7 900 SEK/Person
Erfarne: 7 600 SEK/Person

Utrustning:
Du kan leie kiteutstyr for 500 kr per dag. La oss nå i god tid på forhånd hvis du trenger dette.

Information about Covid-19
Vår nummer 1 prioritet er trivsel, helse og sikkerhet for våre gjester and de som jobber med oss. For å sikre akkurat dette, har vi satt på plass prosedyrer og rutiner, så alle våre gjester kan föle seg trygge når de bor på og besöker Vila Surf Garden.

Vi fölger til en hver tid utviklingen av Covid-19 og agerer i samsvar med rekomendasjoner fra Helsemyndighetene.

Noen av de tingene vi på Villa Surf Garden gjör for å sikre sikkerheten til våre gjester:
Enda större fokus på håndhygiene, vaskerutiner og hygiene protokoller, regelmessig desinfisering av utsatte overfalter som dörhåndtak, lysbrytere, håndtak på alt av utstyr (sykler etc) med antibakteriell såpe, og håndsprit i alle rom.

Som gjest på Villa Surf Garden har du din egen utgang fra rommet dittog det er ingen fellesgang. Utendörsområdet er stort og du tilbringer mesteparten av din tid her utendörs uten store folkemengder.

Forholdsregler som alle kan ta for å beskytte seg selv og andre fra Covid-19:
Regelmessig håndvask (min 20 sek med såpe og varmt vann), ha håndsprit tilgjengelig, ingen håndhilsning, ikke ta deg I öynene, munn eller nese, må du hoste eller nyse gjör det i armhulen vekk fra andre, hold 1,5 meter avstand.

Vi anbefaler alle når de kiter at man skal väre forsiktig og ta forhåndsregler. We recommend all kiters to exercise prudence while kiting. I tilfelle det skulle skje en ulykke kan det väre vanskeligere å få medisinsk behandling for at sykehusene kan väre overbelasted.

Villa Surf Garden er åpent som normalt og er godt forberedt til å ta godt i mot og ta vare på sine gjester!

BOKA NU
Boka nu
 • +46 76 126 90 01

ACTIVE GIRLS CAMP MED i´Nəf

27-30 AUG

5 495 SEK/PERS
 • 3 nätter i delat dubbelrum.

 • 3 x (Frukost, lunch och 3-rättersmiddag).

 • Goodiebag vid ankomst.

 • 7 varierande träningspass (yoga, rörlighetsträning, högintensiv träning, löpning/gång).

 • Tillgång till alla faciliteter – Bastu, pool, jacuzzi.

 • Testa SUP och kitesurfing.

 • 3 nätter i delat dubbelrum.

 • 3 x (Frukost, lunch och 3-rättersmiddag).

 • Goodiebag vid ankomst.

 • 7 varierande träningspass (yoga, rörlighetsträning, högintensiv träning, löpning/gång).

 • Tillgång till alla faciliteter – Bastu, pool, jacuzzi.

 • Testa SUP och kitesurfing.

ACTIVE GIRLS CAMP MED i´Nəf

En jentehelg med mange fine aktiviteter – vi blandar yoga, strandtrening, SUP-eventyr og Kitesurf med jacuzziheng og hyggelige middager på Villa Surf Garden i Ugglarp.

Girls camp i vakre Ugglarp. En drøy mil sør for Falkenberg finns et koselig B&B, Villa Surf Garden, bare et par minutter spasertur fra havet i vakker natur. Sett gullkant på hverdagen og avslutt sommeren på best mulig måte – gjennom å roe sansene dine og styrke kroppen. Du er invitert til en herlig helg med bevegelighetstrening og hvor du styrker kroppen med varierende treningspass og SUP-eventyr, og du kan få prøve deg på kitesurfing.

Villa Surf Garden serverer en god vellaget meny og et rolig miljø med bastu, oppvarmet utendørsbasseng og en utendørs jacuzzi. Villa Surf Garden er et fantastiskt fint lite Bed & Breakfast hvor alle rom har sin egen unike stil og er smakfullt innredt. Det blir tid til egentid i naturen, ved havet og på Villa Surf Garden.

Preliminärt skjema for helgen:
Torsdag: Innsjekk fra 15.00 / Rolig bevegelighetstrening 18.00-18.45 på takterrassen / Treretters-middag 19.30
Fredag:
Morgenyoga på takterrassen 7.15-8.00 / Frokost 8.00 / SUP/kite / Lunch 12.00/13.00 / HIIT trening på stranden 16.00-17.00 / Treretters-middag 19.30
Lördag:
Morgen jogg/gange 8.00 / Frokost 9.00 / SUP/kite 10.30 / Lunch 12/13 / Sirkeltrening på takterrassen 16.00-17.00 / Treretters-middag 18.30 / Kveldsyoga 21.00
Söndag:
Morgenyoga/morgenlöping 8.00-9.00 / Frokost 9.00 / Utsjekk 10.00

KOSTNAD
Del i dubbelrum 5 495 SEK / person
(Transport till/från Falkenbergs station 250 SEK)​

Detta är inkluderat – 3 nätter i delat dubbelrum – 3 x (Frukost, lunch och 3-rättersmiddag) – Goodiebag vid ankomst – 7 varierande träningspass (yoga, rörlighetsträning, högintensiv träning, löpning/gång) – Pröva SUP och kitesurf – Tillgång till alla faciliteter – Bastu, pool, jacuzzi.​

Information om Covid-19
Folkhälsomyndigheten: Träna gärna men gör det försiktigt.
Deras rekommendation är att träningsaktiviteter ska fortsätta, men att vissa försiktighetsåtgärder behövs.
Alla aktiviteter kommer således att ske utomhus.
Vi kommer att oppholde oss störste delen av tiden utomhus.

Några av de saker vi gör på Villa Surf Garden för att säkra våra gäster;
Ökat fokus på handhygien, rengörings- och hygienprotokoll, regelbunden desinfektion av utsatta ytor som dörrhandtag, ljusbrytare, handtag på all utrustning (cyklar etc) med antibakteriell vätska, erbjuder desinfektionsmedel i alla rum. Som gäst på Villa Surf Garden har du egen utgång från ditt rum och det finns inga gemensamma korridorer. Utomhusområdet är stort och som gäst på Villa Surf Garden kan du använda det mesta av din tid utomhus med få människor i närheten.

BOKA NU
Boka nu
 • +46 76 126 90 01

MEDIYOGA RETREAT

27-29.MARS

FRÅN 3 200 SEK (EARLY BIRD)
 • Boende 2 nätter.

 • 2 x (Breakfast, brunch and 3-course dinner.)

 • YOGA – Morgonsadhana – 2 timmars morgonyogapass, eftermiddagsyoga, Afternoon yoga and meditation.

 • Meditation, rörelseträning och gongavslappning.

 • Tillgång till alla faciliteter – Bastu, kallvattenpool, jacuzzi, RawBikes.

 • Boende 2 nätter.

 • 2 x (Frukost, brunch och 3-rätters middag.)

 • YOGA – Morgonsadhana – 2 timmars morgonyogapass, eftermiddagsyoga,

 • Meditation, rörelseträning och gongavslappning.

 • Tillgång till alla faciliteter – Bastu, kallvattenpool, jacuzzi, RawBikes.

MEDI YOGA RETREAT – Villa Surf Garden, Ugglarp

Medi Yoga retreat her på Villa Surf Garden, I vakre Ugglarp. Et fantastisk yoga retreat i et rolig og hyggelig miljö – ro ned og styrk kroppen. Dette blir en deilig helg med MedYoga som passer alle. Meditasjon, trening på övelser, og selvfölgelig bading i gongens helbredende vibrasjoner.

I tillegg til den fantastiske og healende effekten fra Medyoga, skal vi nyte deilig vegetarisk mat og et fantastisk selskap. Mellom yoga klassene, har du mulighet til å nyte og bruke Villa Surf Garden sine fasiliteter og aktiviteter. Ta et kaldt bad I utendörsbassenget eller et varnt bad I jacuzzien, og top det med tid I bastuen. Villa Surf Garden tilrettelegger for et deilig opphold, det kan vi love.

Du vil få alenetid, hvor du kan ta en gåtur i skogen, eller en sykkeltur på Rawbike langs strendene. Er det interesse for SUP, tar vi med deg på et SUP-evenetyr ned vakre Suseån. Et SUP-eventyr kan bookes under oppholdet mot et pristillegg.

OBS. Du trenger ingen erfaring med yoga for å delta.

KOSTNAD
Del i dubbelrum med eget badrum – 4000 SEK / person
Del i dubbelrum med delat badrum – 3600 SEK / person

SUP-äventyr
– 500 SEK

Detta är inkluderat –
2 nätter i delat dubbelrum, 2 x (frukost, brunch och 3-rätters middag), yoga, meditation, och alla faciliteter på Villa Surf Garden.

Inte inkluderat –
Resa till/från retreatet, SUP-yoga, SUP-paddling, kitelektioner (information om möjlighet till detta ges första dagen på retreatet)

BOKA NU
Boka nu
 • charlottabjarneborg@gmail.com

 • +46 73-4453426

HARDANGERVIDDA

26.FEB-01.MARS

7 490 SEK / ALLT-INKLUDERAT
 • Boende 4 nätter.

 • Frukost, lunch och 3-rätters middag.

 • Kitekurs med IKO certifierade instruktörer.

 • Kiteäventyr, åka hundspann, tura med snöskor.

 • Kitea rakt utanför dörren.

 • Säkerthetsutbildning för snökite – Säkerhetsutbildningar.se

 • Mammut – Personal på plats för demo av utrustning.

 • Norrsken – Vi kan inte garantera detta såklart, men det finns en stor chans!

 • Boende 4 nätter.

 • Frukost, lunch och 3-rätters middag.

 • Kitekurs med IKO certifierade instruktörer. Kiteäventyr, åka hundspann, tura med snöskor.

 • Kitea rakt utanför dörren.

 • Säkerthetsutbildning för snökite – Säkerhetsutbildningar.se

 • Mammut – Personal på plats för demo av utrustning.

 • Norrsken – Vi kan inte garantera detta såklart, men det finns en stor chans!

VILLA SURF GARDEN TIL HARDANGERVIDDA

Dette er en actionfylt camp i fantastiske naturomgivelser. Bli med til Halne, midt på Hardangervidda, og kite rett utenfor døren! Hardangervidda er nord-europas høyeste fjellplåta og er et mekka for kitesurfere. Vi bor på Halne Fjellstugu fra onsdag til søndag, hvor du kiter rett utenfor døre, altså trenger du ikke ta bilen for å komme til en bra spot. Denne campen er et samarbeid mellom Villa Surf Garden, Kitekalle, Sækerhetsutbildningar.se, Halne Fjellstugu og Mammut.

Denne campem er for alle, fra helt nybegynner til profesjonell kjører. Kan du kite (ta upwind) kan du bli med på en tur inn på vidda hvor vi stopper å spiser lunsj på en liten hytte. Er du helt nybegynner, starter vi med et nybegynnerkurs, eller kan du kite og ønsker kite for deg selv, gjør du det. Vi ønsker å gi deg en spennende og fin opplevelse, så vi utnytter dagene ved å ha flere aktiviteter, som stå på ski etter trekkhunder og trugetur for å forhåpetnligvis se det spektakulære nordlyset. Etter en dag ute kan du roe ned i bastuen og nyte den herskapelig utsikten av Hardangervidda, og er du tøff kan du jo ta et isbad. Etter dette nyter vi en tre-retters middag med lokale råvarer inspirert av omgivelsene, lokale tradisjoner og ikke minst kokkens egen vri. Det kan for eksempel være spekeskinke laget på kortreist gris, fisk fra egen stang, reinkjøtt fra vidda, høstens bær og rømme fra Iungsdalen. På Halne får du også en god natt søvn i en av de mange rommene (køyesenger, dobbelrom, familierom og leiligheter). Private badrom (toalett/dusj) og wifi i alle rom. Sett vinduet på gløtt og du vil få en god natt søvn i den friske fjellluften fra Hardangervidda.

Som en viktig partner for denne turen har vi med Sækerhetsutbildningar.se, som vil gi oss kurs i fjellsikkerhet og hva vi skal tenke på når vi kiter på snø. Dette blir et anpasset kurs til ekstreme mennesker i et ekstremt miljø. Med dagens helikotre, rednings- og medisinsk behandling er et godt utgangspunkt, men noen ganger kan det ta lang tid før redningshjelpen er på plass og været kan gjøre det umulig for helikopter å lande. Det er for slike situasjoner hvor redningshjelp ikke er rett rundt hjørnet som vi vil være forberedt på. Målet for deg som deltager på sikkerhetskurs arranger av Villa Surf Gardens er å lære hva du skal gjøre og føle deg komfortabel gjøre noe hvis noe skulle gå galt. Du trenger å vite hvordan du gir CPR/ hjerte- og lungeredning, og hvordan gjøre andre viktige tiltak for å forhindre skader eller situasjoner til rednings- og medisinsk hjelp er på plass, spesielt i et kaldt klima som dette.

Sikkerhetskurset:

 • Teoretiske og praktiske øvelser.
 • Forhindre ulykker og gode varslingsrutiner.
 • CPR og førstehjelp (ABCDE-concept)
 • Alle deltagere blir sertifisert og mottar kursmaterial.

Som en kul kombinasjon er også Mammut en partner for denne campen. Mammut ble etablert I 1862 i Sveits oog er idag et verdensledende fjellsports merke. Mammut vil ha en representant på plass for å vise frem deler av kolleksjonen, demo og tilby gode deals.

P.S. ikke glem å ta med egne ski/snowboard, hjelm, googles og gode utendørsklær. Og ikke glem kites! Det er mulig å leie kites hvis du ikke har eget eller mulighet til å ta med.

7 490 SEK – Allt inkluderat
6 900 NOK* – Allt inkluderat
5 100 DKK* – Allt inkluderat
*Växlingskurs – 6/10-2019

Denna resan betalas i samband med anmälan. När du reserverar/anmäler dig så kommer vi att skicka ut en faktura via email. Fakturan behöver betalas inom 10 dagar för att du skall få ha kvar din plats, annars kommer platsen stå till andras förfogande.

För alla säkerhet – regler för snökite
Säkerhet – Regler för snökite
Boka nu
BOKA NU
 • info@villasurfgarden.se

 • +46 76 126 90 01